Slideshow image
Previous Next
Εκκενώσεις βόθρων

Έμαστε γνωστοί εδώ και πολλά χρόνια στις εκκενώσεις βόθρων, στις αποφράξεις, στον καθαρισμό, στη συντήρηση και στην άντληση πάσης φύσεως υδάτων για την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές μας. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όλη την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να αφήσουμε ευχαριστημένους και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.

Διαθέτουμε άδεια συλλογής και μεταφοράς μη επικίνδυνων αποβλήτων για όλες τις περιφέρειες και είμαστε εγγεγραμμένοι στο μητρώο ΥΠΕΚΑ. Επίσης, διαθέτουμε ειδικό βυτιοφόρο όχημα ADR για συλλογή και μεταφορά επικίνδυνων αποβλήτων.

Το ειδικευμένο προσωπικό και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Πρώτος στόχος μας είναι η εξυπηρέτησή σας άμεσα, γρήγορα και υπεύθυνα, καθώς εσείς είστε η καλύτερη διαφήμιση για εμάς. Η πείρα και η τεχνογνωσία μας βρίσκονται στη διάθεσή σας, κάθε στιγμή, για να λύσουμε κάθε απορία σας.

 


Άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί στην Αττική, Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Κάλαμο, Νέα Μάκρη, Κερατέα, Ωρωπό, Αφίδνες, Αυλώνα, Οινόφυτα, Σχηματάρι, γιος Στέφανος, Δροσιά, Σταμάτα, Μαρκόπουλο, Αφίδνες, Βαρνάβας.

Επικοινωνίστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2295052607, 2295054350 & 6976648148 για να αναλάβουμε δράση.